SERVICES

Maatwerk

Ons assortiment is volledig toegespitst op de wensen en behoeftes van onze klanten. Laat u inspireren door onze modellen en geef er een creatieve, persoonlijke draai aan. U kunt kiezen uit verschillende soorten modellen en maten. Ook heeft u keuze uit 400 soorten stoffen en minimaal 1000 soorten kleuren. Kortom, uw wensen en behoeften vormen het uitgangspunt. Vanuit deze gedachte werken wij samen met de klant om een mooi eindresultaat neer te zetten.

Read More

Tijdloos design

Bij Cosiness maken wij enkel en alleen gebruik van de beste materialen. Onze passie voor meubilair ziet u terug in onze tijdloze designs. Deze passie gecombineerd met onze kennis van de meubelbranche zorgt ervoor dat wij een enorm goede prijs-kwaliteit-verhouding kunnen garanderen. Bel gerust om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek of om een kijkje achter de schermen te nemen.

Read More

Onderhoud

Cosiness gebruikt uitsluitend hoog-kwalitatieve materialen, hierdoor is ons meubilair goed bestand tegen de grimmen van moeder tijd. Cosiness helpt haar klanten graag, daarom hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van de beste manieren om een meubelstuk te onderhouden. Hier leest u onze manier hoe u uw velours bankstel kunt reinigen en onderhouden zonder dat u het meubilair beschadigd.


Read More